tiistai 21. toukokuuta 2013

Haave omasta pienestä mökistä

Eilen kävin katsomassa kolmea siirtolapuutarhamökkiä,jotka olivat myynnissä.Yhteen ihastuin.Piti velikin soittaa paikalle katsomaan,kun on timpuri ammatiltaan.Veli sanoi että kyllä tästä kiva saadaan,mut mistä mä teen ne rahat.APUA!Illalla kun menin nukkumaan päässä pyöri vaan mökki ja aamulla ensimmäiseksi kun heräsin mielessä MÖKKI.

Olen kuitenkin työkyvyyttämyyseläkkeellä ja on sitä lainaa vielä tästäkin asunnosta,on se perhana kun raha ei kasva puussa.Tavoittelenko nyt liikaa,pitäisikö tyytä tähän mitä nyt on?Tuuleehan siitä kustannuksia sen tiedän ja kun yksin maksaa kaikesta.Tää on tätä.
Postilaatikko,puuttuu vain nimeni
Olis kiva tarttua oven kahvaan ja astua omaan pieneen mökkii
Tänne kun pääsis kuokkimaan.Toteudu haave,toteudu

9 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, juuri oikeaa mummola romantiikkaa,noissa mökissä on arvokas kasvillisuus yleensä. Voi että, kunpa toiveesi toteutuisi, ihan selvästi postilaatikkoon kuuluu sun nimesi! Osaan jo kuvitella sinut siellä perä pystyssä ja hara kädessä :)
  Ihanista viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näen minäkin itseni perä pystyssä,oli muuten äitini asento myös mökillä aina oli jotain nyppimässä,tai sahaamassa.

   Poista
  2. Täälläkin ollaan "perätilassa" kaiken aikaa ;hehe
   Voi vitsit kun mäkin ajattelen että miten saisit sen mökin itsellesi,
   monelle se on oikea henkireikä kun voi puolivuotta kaivella ja rapsuttaa puutarhaa, niinkuin tiedätkin :)

   Poista
 2. Ei muuta kuin pankiin vaan, kyllä se toive siten toteutuu.Ja haaveita pitää olla aina kyllä ne joskus voivat toteutua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveita on kyllä,saa nähdä miten muijan käy

   Poista
 3. Hyvillä haaveilla on taipumusta toteutua! :o)
  Harmittelet vuosikausia, jos päästät herkullisen mahdollisuuden käsistäsi!
  Pankkiin vaan, korot ovat nyt niin edulliset! Mieti lainaa satsauksena hyvinvointiisi!! Jos maksut käyvät ylivoimaisiksi, mökistä pääsee aina eroon, nopeasti ja ilman pelkoa tappiosta, kenties saat vähän voittoakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula rohkaisusta.Koko päivän olen asiaa miettinyt.Katotan mitä pankin sedät sanoo.

   Poista
 4. Silloin kun jotain oikein paljon haluaa niin ei kun härkää sarvista! Toivon kaikin voimin, että haaveesi toteutuu. Selvästi olet jo melkein muuttanut tuohon mökkiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cheri kiitos kommentistasi,olin jo kyllä melkein muuttanut mökkiin,mutta nyt se ei toteudu.Haaveena on kyllä vielä ja sitä kohti mennään.

   Poista

Kiva jos voisit jättää käynistäsi pienen viestin.