keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Yllätys vieras

Heipat teille!

Aamu päivällä soi puhelin ja vanha koulu kaverini soitti ja  kertoi että hänellä on vapaa päivä voitaisko nähdä.Minäpä kutsuin hänet luokseni ja viisi tuntia hujahti yht äkkiä.Kiva oli höpöttää elämän iloista ja suruista.Mielenkiinolla kuuntelin hänen elämäänsä vaikka olen sen ennekin kuullut,silti pyysin taas kertomaan,kuinka jossain suvussa sitä sattuu ja tapahtuu.Itselle kun ei tapahdu mitään sen merkillisempää.Sanoinkin hänelle että sinun täytyy kirjoittaa kirja niin jää jälki polville tietoa. Ihanan hempeän vaalean punaisen ruukku ruusun sain häneltä. Voikaa hyvin  ja ollaan toisillemme hyviä.

maanantai 29. heinäkuuta 2013

Serkun luona visiitillä

Ihana viikon loppu kolmen serkun ja yhden serkun tytön kanssa,serkkuni mökillä.Oli ensi visiitti serkkuni mökillä. Mukavaa kun joku jaksaa kutsua luokseen.Söimme mau kasta ruokaa,saunoimme,uimme joessa joka oli kuin sadusta.Lumpeen  kukat kasvoivat joessa vesi oli sopivan viileää.Alasti pulahdimme veteen ihan kuin olisimme olleet viidakossa.Annoimmekin meille nimeksi viidakon tähtöset.En ole kokenut vastaavaa olotilaa mikä siellä uidessa oli.Upeaa!
Ilma oli aurinkoinen ja juttua piisasi meillä

Tässä välissä on siltä ja sillan toisella puolella uimme.





Kuvassa olevat puut ovat pähkinäpuita.


Lähistöllä oli myös hevosia.
Tämä peili on niin suloinen,kuva on serkun luota jonka otimme matkalla kyytiin.

torstai 25. heinäkuuta 2013

Huh,huh,lämmintä on

Huh,huh kun on lämmintä.Joo joo ei sais valittaa,mut kun on niin kuuma ja maa on ihan ruti kuiva voi kasvi parat.
Kuva on parvekkeeltani.  Kuvassa olevan keltaisen lieri hatun sain kirpparilta ilmaiseksi.Otin sen kun tulossa on hattu  kekkerit.Naapuri sanoi että mehiläiset on mun kimpussa kun tykkäävät keltaisesta.Saa nähdä sitten  miten muijan käy.
Ostin emali mukin kirpparilta 70 centtiä.

tiistai 23. heinäkuuta 2013

Virkattuja pinkki liinoja

Virkkasin miami langasta neljä pikkuliinaa, pinkin värisiä.Huomenna aion piipahtaa vierailulla ja vien tuliaiseksi hänelle liinat,sopivat hänen hempeään romantiseen mökkiinsä. Menenkin jatkamaan nyt virkkausta,tällä kertaa langan värinä on vihreä.Heips vaan.


keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Puutarhakuvia

Jatkoa vielä eiliseen postaukseen ;kuvia siirtola puutarha pihoilta. Hyvää tätä päivää teille kaikille.

Lumme lampi 



Lehti salaattia kasvamassa,näppärää.Vieressä lintuhäkki, jossa linnut sirkuttelivat.

Tässä on sitä jotain.....rauhaa.

Aivan mahtavan veren pisara.

tiistai 16. heinäkuuta 2013

Ihana vierailu pinkki mökissä

Romanttista!

Viime viikonloppuna oli siirtola puutarhan avoimet ovet.Bongasin sieltä suloisen naisellisen pinkki mökin.Sain mökin omistajalta luvan julkaista kuvia.
Pihalla oli rekvisiittana vanhat maitokärryt,maitotonkka,vaalean phattu.Huomatkaa hevosen kengässä rusetti. Oikea katseenvaunaiset saappaat,vaalean punainen lieri ngitsija  tämä kokonaisuus.
Astiat kauniisti esillä.

maanantai 8. heinäkuuta 2013

Kesä juttuja

Käyn ahon laitaa minä ilman paitaa....Apilan tuoksu tuo mieleeni lapsuuteni kesät.



Heips! En olekaan ehtinyt tänne koneelle,kun olen ollut mökillä veljen lasten kanssa.Ihana kaksi viikkoa takanapäin.Pelattiin lasten kanssa jos jonkin  laisia  pelejä,saunottiin, uitiin.Syötiin herkkuja ym...Vietettiin yhdet synttäritkin siinä,veljen poika täytti 14 vuotta.Pitkin päivää oli päivän sankarille järjestetty yllätyksiä.Mansikka kakkua nautimme myös.


Sanon tätä aave puuksi. Tuomenkehräjäkoit kehräävät harsomaisen kudoksen,joka peittää koko puun. Ne ovat syöneet kaikki lehdet. Ei ole mikään kaunis näky.


Aave juttujen jälkeen laitetaan kauniimpi kuva kesäisestä kukka kimpusta jonka vein tänään vanhempieni haudalle.Ystäväni teki sen minulle puu tarhasta poimimastaan kukastaan..Kaunis eikö vaan?