keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Ostin kun halvalla sain

 Tämäkin teki taas niin onnelliseksi että! Kirpparilöytö kaksi green gaten lattemukia yhdellä eurolla. Aivan uudet.
Ei ole ennestään yhtään green gaten astiaa.Eikä ollut edes hankintalistallakaan.Nyt on kun halvalla sain .
Jos löytäisin vielä lusikat näihin mukeihin.

perjantai 24. toukokuuta 2013

Haave saa vielä odottaa.....

 Niin siinä kävi että siirtolspuutarhamökin hankinta saa vielä odottaa,mutta haaveena se on kuitenkin.Nyt vaan nautitaan tästä mitä ympärillä on.Kaikella on kuitenkin tarkoituksensa.Haaveilen siis edelleen itseni mökin pihalla pylly pystyssä kuokki massa ja kitkemässä.Aurinkoista mieltä teille kaikille ja hyvää viikon loppua.
Parvekkeelle valmistui tämä kesäinen torkkupeitto.



tiistai 21. toukokuuta 2013

Haave omasta pienestä mökistä

Eilen kävin katsomassa kolmea siirtolapuutarhamökkiä,jotka olivat myynnissä.Yhteen ihastuin.Piti velikin soittaa paikalle katsomaan,kun on timpuri ammatiltaan.Veli sanoi että kyllä tästä kiva saadaan,mut mistä mä teen ne rahat.APUA!Illalla kun menin nukkumaan päässä pyöri vaan mökki ja aamulla ensimmäiseksi kun heräsin mielessä MÖKKI.

Olen kuitenkin työkyvyyttämyyseläkkeellä ja on sitä lainaa vielä tästäkin asunnosta,on se perhana kun raha ei kasva puussa.Tavoittelenko nyt liikaa,pitäisikö tyytä tähän mitä nyt on?Tuuleehan siitä kustannuksia sen tiedän ja kun yksin maksaa kaikesta.Tää on tätä.
Postilaatikko,puuttuu vain nimeni
Olis kiva tarttua oven kahvaan ja astua omaan pieneen mökkii
Tänne kun pääsis kuokkimaan.Toteudu haave,toteudu

maanantai 20. toukokuuta 2013

Kankaanpään opiston kevätnäyttely

Helteisessä kankaanpäässä eilen.Upeita kädentaidon töitä oli esillä kevätnäyttelyssä.Savi-,metalli-,huovutus-ompelu-kankaan painamista.puu-ompelu,virkkaus-,koripudontaa-paperi massa-koru-,nahkatatöitä ja vaikka mitä.Tässä muutama kuva.
Torkkupeitto
Savityö,tarina kulkee tässä  työssä näin,Henkilö on kahleissa käsistään ja jaloistaan yrittää kurkotella vapauteen.Keskellä henkilö päässyt irti kahleistaan on peloissaan.Kolmannessa henkilö on jo päässyt vapauteen tie on avoin.Teos nojaa itse tehtyyn hyllyyn.
Savityö

keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Kukkia,kukkia

Parvekkeella surfinia jonka sain. Työkalu laatikkoon laitoin pari pelargonia.Täytyy vaan laittaa pelargonia isompaan purkkiin ja surfinia amppeliin.Nyt ovat tuossa väli aikaisesti.







Sisällä pöydällä on pomimiani valkovuokkoja,ovat vaan niin kauniita.

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Äitien päivä

Haudalla käynti

Olin jo laittanut viime viikolla orvokkeja haudalle,äitien päivänä vein mini ruusun haudalle.Veljen lapset olivat mukana ja poimimme matkalla valkovuokkoja maljakkoon.Äitini nukkui pois  2008.Haudalla muistelin äitiä ja puhuttiin lasten kanssa mummosta.Äiti on rakas!

perjantai 10. toukokuuta 2013

Uusi lukija ja torkkupeitto

 Tänään kun päivitin blogiani huomasin ilokseni,olin saanut uuden jäsenen.Tervetuloa Cheri blogini maailmaan.Tuntuu aivan mahtavalta nyt on 3 jäsentä,Jee!

Tänään olen virkannut torkkupeittoa,Peitossa on pelkkiä pylväitä ja väri vaihtuu aina neljännen kerroksen jälkeen, ei peitto kyllä ihan tällaiseksi jää tuulee siihen kukkasiakin.Päässä on niin paljon ideoita saa nähdä mikä ideoistani toimii tähän työhön.Lankana on miami virkkuukoukku nro 4.Todella hyvä virkata tätä lankaa.Kello on jo yli puolen yön nukkumatti tuli nyt kylään.Ei kun kohti sänkyä.Öitä.

keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Vielä me tunnettiin toisemme!

Näin tänään  koulu kaverini joka oli rinnakkaisluokalla ammattikoulussa.Olimme molemmat iloisia kun tapasimme toisemme pitkästä aikaa,koulu kaverini tarjosi minulle kahvit ja korvapuustin läheisessä kahviossa siinä meni melkein pari tuntia kun juttelimme ja olisi vieläkin ollut juteltavaa,mutta muut menot kutsuivat,joten sopisimme tapaavamme uudestaan.
Iltapäivän istuin parvekkeella ja aloin kutomaan vuonna 2008 aloittamaani liiviä,ei kyllä innosta nyt.ehkä siirränkin  työn taas syrjään,sillä odottamassa on jo aloitettu aaltopeitto,Iso projekti sekin.Parvekkeellani on vain kaksi kukkaa joita siirtelen auringon mukaan,Ihanan lämmin päivä.Aurinkoista helatortaista,jollei ilma ole sitä ,niin pitäkäämme mielemme aurinkoisena 

torstai 2. toukokuuta 2013

Yhtenä päivänä....

Yhtenä iltana aloin tekemään kortteja.Leikkasin tapetti kirjasta kuvia ja liimasin niitä  kartonkiin.Kivaa oli tehdä,vaikka kortit oli vähän niin kuin koululaisen tekemiä,mutta ei se niin väliä ole.Rakkaudella niitä on kuitenkin tehty.Valmiista korteista otin kuvia,mutta en löydä niitä täältä koneelta.Että näin.