keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Rakkaita esineitä

Kävin pitsilaatikollani ja käteeni osui mummoni peruja oleva pitsinypläys hän ei kuitenkaan ole sitä itse tehnyt.Laitoin sen nyt esille Hilman tuomaan kauniiseen itse tehtyyn savilautaseen.Madonnaa ja äitiä kuvaava on kummi pojaltani saama joululahja muutama vuosi sitten.Tasku kello on vaarini.Pitsi ei ole vielä löytänyt paikkaansa joten se voi nyt olla hetken tässä tuomassa silmäniloa.

Nam,nam olipa hyvää!

Lounas syntyi tänään raaka-aineista  joita vielä oli pakkasessa.Keitossa on kurpitsasosetta,lanttusosetta pari perunaa,sipulia,suppilovahveroita ja loraus kevyt kermaa.Päälle luulin ripottavani persiljaa mutta se olikin tilliä ja sit vielä raejuustoa.Mausteena on pikkasen suolaa.Ai niin meinas unohtua keitossa on myös papua.Oli mun makuista.Illalla Eurokankaaseen asiakas iltaan,siellä on pientä purtavaa.Laukku kangasta on tarkoitus mennä ostamaan.Kivaa päivän jatkoja ystävät.

maanantai 22. huhtikuuta 2013

Kissan päivät

Ohra on Tiitun herkkua.Mau!
Kissa on ystäväni rakas lemmikki,itse en ole niinkään eläinrakas,mutta kai tässä nyt on jotain rakkautta on liikkeellä kun olen kuvat tänne laittanut.

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Korukutsuilla

Neljä Reipasta naista kokoontuivat launtai-iltana ja näpertelivät itselleen korut.Yksi tosin sanoi kaulakoruaan tehdessään, että ei oo minun hommiani ennenmmin heitän puita kottikärryyn,toinen oli niin innoissaan väriteemakin oli jo valmiina,kolmas ( minä) ei minkäänlaista fisiota päässä en tiennyt minkä väriset helmet haluaisn.Ohjaajana toimi veljen vaimoni,hyvin opasti meitä.
Löytyihän se "väriteema minullakin"
Nakkisormillani näpertelin kaulakorun,korvikset ja rannekorun.
Nauhatekniikalla tein vielä pari korua.Kiitos veljen vaimolleni kivasta illasta joka venyi myöhään."Koskas vieraat olis kotona jos nyt lähtis."




torstai 11. huhtikuuta 2013

Piristystä päivään

Helmihyasintti piristää olohuoneen pöydällä,muuten olo ei olekaan ihan hyvä.Kaaduin sunnuntaina mukkelis makkelis oli satanut lunta ja lumen alla oli peilikirkas jää.Nyt on kylki kipeenä.Ei pysy olemaan selällään,vaan pitää olla kyljellään tyyny polvien välissä.Että näin täällä.

tiistai 9. huhtikuuta 2013

Vanhoja arabian lautasia




Löysin eräästä sisustusliikkeestä tämän lautastelineen,heti välähti että ostan  ja laitan kaapissa olevia mummulta perimiä vanhoja lautasia esille.Eihän niitä kukaan kaapissa näe.Nyt  minullakin kukkii ruusut joka päivä,siis lautasella.







sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

maanantai 1. huhtikuuta 2013

Toinen pääsiäispäivä 1.4.2013, ja taas ollaan lähempänä kesää!

Muistokirja vuodelta 1901

Laitan kuvan muistokirjasta joka on vuodelta 1901.Tämän muistokirjan näin ystäväni luona,kirja on hänen isänsä tädin.Muistolauseet ovat uskonnollisia.Yksi muistolause on tällainen;

                Anna ties herran haltuun ja toivo "häneen" kyllä hän sen tekee.
                               Toivoo halvin ystäväsi Bertta

Huomatkaa toivoo halvin ystäväsi,kun minun muistkirjaan on kirjoitettu esim. ikuinen ystäväsi.Mietin tässä miksiköhän  silloin ollut tapana joidenkin laittaa kirjaan halvin ystäväsi. Halpa ystäväsi oli myös kirjaan kirjoitettu.
Kiiltokuvat olivat kauniita ja käsiala myöskin kaunista ja huolella kirjoitettu.Kuvat kiiltokuvista ei vaan onnistunut kamerallani.